Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Wellington Stilton, chard și nuc, cu capătul tăiat

Wellington vegetarian

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Acest stilton, smog și nucă Wellington este plin de arome mari și îndrăznețe și arată impresionant, dar este încă ușor de făcut. Aceasta este o principală excelentă pentru vegetarieni de Crăciun


Încercați acest wellington vegetarian, apoi verificați rețetele noastre vegane, wellington cu conopidă, quiche vegetarian și alte rețete vegetariene.

Ingrediente

  • eşalotă 12, decojite
  • unt 25 g
  • nuci 100 g, tocat grosier
  • stilton 200g, maruntita
  • cimbru 2 crenguțe, frunzele îndepărtate
  • mătgul 500 g, tulpinile dure îndepărtate și mărunțite fin
  • aluat foietaj tot unt bloc de 500 g
  • ou 1, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți şalota în jumătate din unt până când sunt moi și se rumenesc: acest lucru va dura aproximativ 15 minute la foc mic. Puneti intr-un bol si adaugati nucile, Stilton si cimbrul. Se albesc matula in apa clocotita timp de 1 minut, se scurg bine si se varsa in tigaia cu untul ramas si multe condimente. Gatiti un minut sau doua pentru a se usuca putin, apoi turnati in restul amestecului si raciti.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Întindeți pachetul de foietaj până la grosimea unei monede de 1 GBP (aproximativ 35 cm pătrați) și tăiați-l în 2 bucăți. Aranjați umplutura într-o grămadă de grăsime pe o singură bucată. Ungeți marginile cu ou bătut, apoi întindeți a doua bucată deasupra pentru a face o colet. Tăiați și sertiți marginile. Se încorporează blatul și se decorează cu resturile de patiserie, apoi se unge peste tot cu ou. Gatiti 40 de minute, pana devin crocante si aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 627
  • Gras 47.2g
  • Carbohidrați 32.5g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 18g
  • Sare 1.9g
#Wellington #vegetarian
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *