Fara gluten

Tipul bucătăriei:

turmeric prost - superfood 2017

Prost de cocos, mango și curcuma fără lactate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această rețetă face cele mai ușoare, mai delicate și mai frumoase budinci! Combinația de nucă de cocos și mango este cu adevărat răcoritoare și nici măcar nu observi că nu conține lactate din cauza cremozității cremei de nucă de cocos. De asemenea, adăugarea de curcumă, care are proprietăți antiinflamatorii și anti-oxidante, adaugă o aromă zingy desertului.


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Turmericul este cel mai familiar în rețetele sărate de curry, dar este foarte fabulos și în lucrurile dulci. Aici este combinat cu mango și nucă de cocos pentru a face un prost tropical, fără lactate. Dacă nu ați încercat niciodată să bateți crema de nucă de cocos, vă bucurați de un tratament absolut!

Ingrediente

  • mango 2 mari, coapte, curățate și tocate grosier
  • curcuma proaspata o bucată (aproximativ 10g), decojită
  • portocale 1, suc
  • zahăr pudră 1-2 linguri
  • săgeată 1 linguriță
  • Crema de nuca de cocos 250ml
  • zahăr glazură 1 lingură
  • fulgi de cocos 2 linguri, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Adăugați mango, turmeric, suc de portocale, zahăr tos și rădăcină săgeată într-un blender și blitz până când se omogenizează complet. Se răstoarnă într-o cratiță mică și se pune la foc mediu. Se aduce la fierbere, amestecând continuu și se lasă să se îngroașe 1-2 minute. Se toarnă într-un castron și se apasă un strat de peliculă pe suprafață pentru a opri formarea unei piele. Se lasă să se răcească complet și să se răcească la frigider pentru câteva ore, sau peste noapte. În același timp, puneți cutia cu cremă de cocos în frigider – se biciuie mai bine dacă este rece.

  • Pasul 2

    Goliți crema de nucă de cocos într-un bol de amestecare și adăugați zahărul glazură. Bateți cu un tel electric timp de 3-4 minute până când nuca de cocos ține vârfuri moi. Puteți face acest lucru și într-un mixer pentru alimente cu atașament pentru bătut.

  • Pasul 3

    Luați 4 pahare mici (paharele mici sau paharele generoase de sherry sunt ideale) și puneți un pic de sos de mango în baze, deasupra cu puțină cremă de nucă de cocos, apoi continuați straturile până când ați folosit ambele amestecuri. Se împrăștie câteva fulgi de cocos și se răcește încă o oră înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 271
  • Gras 18.1g
  • Saturează 16.2g
  • Carbohidrați 23.7g
  • Zaharuri 22g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 2g
  • Sare 0,1g
.
#Prost #cocos #mango #și #curcuma #fără #lactate
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast