Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Hot Dogs cu bacon

Hot-dog cu bacon afumat cu salsa de afine

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8
  • Uşor

O idee grozavă pentru o petrecere de Crăciun sau de Revelion. Asigurați-vă că aranjați o mulțime de sosuri pentru ca toată lumea să se bucure


Ingrediente

  • chipolatas 16
  • slănină striată 8 erupții cutanate
  • varza alba 300 g bucată, mărunțită cât de fin poți (o mandolină este grozavă pentru asta)
  • lămâie 1⁄2, suc
  • ulei de masline
  • hotdog sau rulouri pentru degete 8
  • stilton 150g, de servit
  • sos de merisoare 1⁄2 borcan (aproximativ 150g)
  • roșii medii 3-4, tăiate cubulețe și lăsate într-o strecurătoare la scurs
  • ceapa rosie 1 mic, tocat fin
  • otet de vin rosu 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Luați două chipolate o dată și înfășurați-le împreună folosind o râpă de slănină, întinzând-o pe măsură ce o înfășurați de câte ori puteți. Repetați până obțineți 8, puneți-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și lăsați-le la rece până la nevoie.

  • Pasul 2

    Amestecați varza mărunțită, sucul de lămâie și 1 lingură ulei de măsline cu niște condimente. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei până la o zi. (Dacă faci cu o zi înainte, atunci răcește-te). Se amestecă toate ingredientele pentru salsa de afine și se răcește.

  • Pasul 3

    Pentru a servi, se încălzește cuptorul la 200C/ventilator 180C/ gaz 6. Se prăjesc chipolatas timp de 30 de minute, până când slănina devine aurie și crocantă, iar cârnații s-au copt. Împărțiți chiflele pe lungime și adăugați la fiecare niște varză îmbrăcată. Introduceți o pereche de chipolatas în fiecare chiflă cu o felie de stilton, apoi puneți o lingură din salsa de afine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 335
  • Gras 16g
  • Carbohidrați 32.2g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 14g
  • Sare 1.7g
#Hotdog #bacon #afumat #salsa #afine
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *